Afrikaanse dierennamen

afrikaanse dierennamen

Op deze lijst treft u een aantal onzedige zaken aan. Mijn bedoeling is dat een ieder zich bij het bestuderen van de lijst beseft met welke punten hij of zij in aanraking is gekomen (al dan niet vrijwillig) en zich afvraagt in hoeverre hij of zij zedig. Mocht u na het bestuderen van de lijst tot de conclusie komen dat de zedigheid ver te zoeken is in uw leven, beseft u zich dan goed dat het nooit te laat is om zedigheid weer toe te staan in uw leven. Onzedige gedachten waarna je kunt kiezen voor. Onzedigheid met jezelf. Zoen op mond. Zoen met tong. Betasten met kleding.

Waar een wiki is, is buitenkant een weg waar geëdit wordt, vallen wikianen wie de wiki past. Wie het laatst edit, edit het slechtst wie met wiki omgaat wordt er mee besmet :-) wikianen zijn niet de toekomst, maar maken 'm! Wikiaan zoekt soort zoals de wiki thuis tikt, tikt die nergens Als wiki er niet was zouden ze het moeten uitvinden Als twee wikianen vechten om een bewerking voert een derde deze uit Slapende wikianen bewerken niet Aan een wiki zo vol geladen, mist men. De mod in de pot vinden. Het in wikipedia horen donderen Elke wiki schrijft zoals hij gepend is door de edit vallen Tegen de mod aanlopen Een dag niet op wikipedia is een dag niet geleefd wie de wiki schendt, schendt zijn aangezicht de een zijn edit is de ander zijn. 1 : de wikipediaan heeft altijd gelijk Art. 2 : Als de wikipediaan geen gelijk heeft, treedt automatisch art. 3 : Indien u kan bewijzen dat de wikipediaan geen gelijk heeft, is dit omdat u verkeerde informatie hebt. (anonieme auteur) Als Strijdvrouwe der Zedigheid pleit ik al jaren voor totale zedigheid. Graag wil ik in wikipedia een lijst, door mij opgesteld, publiceren.

afrikaanse dierennamen
handvol werk. Een goede wikiaan is beter dan een verre vriend. Eens een wikiaan, altijd een wikiaan een wikiaan een wikiaan, een edit een edit. Een wikiaan kan meer vragen dan tien er kunnen beantwoorden geen rozen zonder galwaygirl, geen wikipedia zonder doornen het toetsenbord is machtiger dan het zwaard Hoge wikianen vangen veel wind laat dat hoge maar weg wikianen vangen veel wind Lage wikianen produceren veel wind. In tijden van nood leert men de kroeg kennen. Jan met de muis liever een wiki in de lucht dan tien in de hand oost, west; wiki best Oude edits uit de sloot halen reverten is zilver, editten is goud Tegen de consensus op roeien Twee wiki's op een kussen. Daar slaapt Jwales tussen!
afrikaanse dierennamen

50.000 leuke namen (Jongensnamen


(of omgekeerd) al is de wiki niet zo snel, de edit achterhaalt hem wel alle wegen leiden naar wiki, als de mod van huis is, dansen de muizen. Als er een edit over de dam. Als er én waar wikiaan over de dam. Laat die nou nét niet opgaan :P. Als er 1 wikiaan iets in de kroeg schrijft. Beter drie wikianen hand in hand dan tien op de vlucht blatende honden editten niet, ceterum censeo vandalus delendam esse, de ene wikiaan verwijt de andere wikiaan dat hij zwart ziet? De hond in de mod vinden. De waarheid ligt in 't midden. Men leze daarom alle artikelen waarvan de beginletters tussen de m en de n liggen.

Zuid Afrika 2007 « Assy's Universum


Op deze lijst treft u een aantal onzedige zaken aan. Mijn bedoeling is dat een ieder zich bij het bestuderen van de lijst beseft met welke punten hij of zij in aanraking is gekomen (al dan niet vrijwillig) en zich afvraagt in hoeverre hij of zij zedig. Mocht u na het bestuderen van de lijst tot de conclusie komen dat de zedigheid ver te zoeken is in uw leven, beseft u zich dan goed dat het nooit te laat is om zedigheid weer toe te staan in uw leven. Onzedige gedachten waarna je kunt kiezen voor. Onzedigheid met jezelf. Zoen op mond. Zoen met tong. Betasten met kleding. Betasten zonder kleding.

afrikaanse dierennamen

In tijden van nood leert men de kroeg kennen. Jan met de muis liever een wiki in de lucht dan tien in de hand oost, west; wiki best Oude edits uit de sloot halen reverten is zilver, editten is goud Tegen de consensus op roeien Twee wiki's op een kussen. Daar slaapt Jwales tussen! Waar een wiki is, is een weg waar geëdit wordt, vallen wikianen wie de wiki past. Wie het laatst edit, edit het slechtst wie met wiki omgaat wordt er mee besmet :-) wikianen zijn niet wortel de toekomst, maar maken 'm! Wikiaan zoekt soort zoals de wiki thuis tikt, tikt die nergens Als wiki er niet was zouden ze het moeten uitvinden Als twee wikianen vechten om een bewerking voert een derde deze uit Slapende wikianen bewerken niet Aan een wiki zo vol geladen, mist men. De mod in de pot vinden.

Het in wikipedia horen donderen Elke wiki schrijft zoals hij gepend is door de edit vallen Tegen de mod aanlopen Een dag niet op wikipedia is een dag niet geleefd wie de wiki schendt, schendt zijn aangezicht de een zijn edit is de ander zijn. 1 : de wikipediaan heeft altijd gelijk Art. 2 : Als de wikipediaan geen gelijk heeft, treedt automatisch art. 3 : Indien u kan bewijzen dat de wikipediaan geen gelijk heeft, is dit omdat u verkeerde informatie hebt. (anonieme auteur) Als Strijdvrouwe der Zedigheid pleit ik al jaren voor totale zedigheid. Graag wil ik in wikipedia een lijst, door mij opgesteld, publiceren.

10 gouden regels na een gastric bypass

De waarheid ligt in 't midden. Men leze daarom alle artikelen waarvan de beginletters tussen de m en de n liggen. De wikipruik ophebben, de wiki valt niet ver van de boom. De wiki zingt zoals ie gebekt. Dat is edits naar de zee dragen. Edits op laag water zoeken een kookboek edit voor het blok zetten een goed beginnetje is een handvol werk. Een goede wikiaan is beter dan een verre vriend. Eens een wikiaan, altijd een wikiaan een wikiaan een wikiaan, een edit een edit. Een wikiaan kan meer vragen dan tien er kunnen beantwoorden geen rozen zonder galwaygirl, geen wikipedia zonder doornen het toetsenbord is machtiger dan het zwaard Hoge wikianen vangen veel wind laat dat hoge maar weg wikianen vangen veel wind Lage wikianen produceren veel wind.

afrikaanse dierennamen

10 Dagen dieet : Kan je zo 5 Kilo Afvallen In 10 Dagen?

(De boel zou te onoverzichtelijk worden.). Al is de vandaal nog zo snel, de revert achterhaalt hem wel. (of omgekeerd) al is de wiki niet zo snel, de edit achterhaalt hem wel alle wegen leiden naar operatie wiki, als de mod van huis is, dansen de muizen. Als er een edit over de dam. Als er én wikiaan over de dam. Laat die nou nét niet opgaan :P. Als er 1 wikiaan iets in de kroeg schrijft. Beter drie wikianen hand in hand dan tien op de vlucht blatende honden editten niet, ceterum censeo vandalus delendam esse, de ene wikiaan verwijt de andere wikiaan dat hij zwart ziet? De hond in de mod vinden.

Deze pagina, humor en onzin (zie ook de nog bestaande voorganger lever van deze pagina: wikipedia:Nog meer humor en onzin en hier een lijst met nog veel meer) is bedoeld voor niet-encyclopedische teksten waar toch zoveel humor of creativiteit in zit dat het jammer zou zijn. Deze pagina is niet bedoeld om fouten van andere medewerkers uit te vergroten, anderen te beledigen of te kwetsen, schuttingtaal of teksten waar je het niet mee eens bent te plaatsen; (voor dat laatste moet je op de overlegpagina van het betreffende onderwerp zijn). Dit artikel is geen, beginnetje. U kunt desondanks nu wikipedia uitbreiden door op 'bewerken' te klikken en uw kennis over dit onderwerp aan dit artikel toe te voegen - zelfs zonder registratie, want dit geldt namelijk niet alleen voor beginnetjes, maar ook voor artikelen die niet als zodanig worden aangegeven. Dat deze tekst geen beginnetje is, kunt u zien aan de omvang ervan: Het bedraagt meer dan drie regels, sterker nog, het bevat veel meer dan drie regels. Wikispreekwoorden bewerken, de auteurs zijn niet weergegeven. Hiervoor is de toestemming van de auteurs verkregen.

11 redenen waarom walnoten gezond zijn de notenspecialist

Deze pagina, humor en onzin (zie ook de nog bestaande voorganger van deze pagina: wikipedia:Nog meer humor en onzin en hier een lijst met nog veel meer) is bedoeld voor niet-encyclopedische teksten waar toch zoveel humor of creativiteit in zit dat het jammer zou zijn. Deze pagina is niet bedoeld om fouten van andere medewerkers uit te vergroten, anderen te beledigen of te kwetsen, schuttingtaal of teksten waar je het niet mee eens bent te plaatsen; (voor dat laatste moet je op de overlegpagina van het betreffende onderwerp zijn). Dit artikel is geen, beginnetje. U kunt desondanks nu wikipedia uitbreiden door op 'bewerken' te klikken en uw kennis over dit onderwerp aan dit artikel toe te voegen - zelfs zonder registratie, want dit geldt namelijk niet alleen voor beginnetjes, maar ook voor artikelen die niet als zodanig worden aangegeven. Dat deze tekst geen beginnetje is, kunt u zien aan de omvang ervan: Het bedraagt meer dan drie geluid regels, sterker nog, het bevat veel meer dan drie regels. Wikispreekwoorden bewerken, de auteurs zijn niet weergegeven. Hiervoor is de toestemming van de auteurs verkregen. (De boel zou te onoverzichtelijk worden.). Al is de vandaal nog zo snel, de revert achterhaalt hem wel.

Afrikaanse dierennamen
Rated 4/5 based on 705 reviews
Recensies voor het bericht afrikaanse dierennamen

 1. Gujiwys hij schrijft:

  Wat een aardige vrouw! Dag 9 27-9 Oudtshoorn Addo 400. Dag 16 : Onweer, hagel en gave lucht Om half 6 hoor ik steph naar buitengaan. We betalen en intussen staan Steph en Astrid al klaar met onze mooie bolide!

 2. Xagak hij schrijft:

  Gebakken aardappel, worstjes, toast, chapignons en scrambles egg. Intussen luisteren we naar Simon Webb. Er staat een enorme rij gigantisch grote olifanten langs de brug en de in de rotsen uitgehakte olifanten en panters zijn erg indrukwekkend. De chef is iets laat, maar Annemie en ik nemen toch een eitje.

 3. Cobuk hij schrijft:

  Het is een enorme attractie, maar om nu te zeggen dat het bijzonder et echt. Zan is er een dans en zang show. De langslapers hadden wilde plannen om uit te slapen en zagen het al helemaal zitten! Dit zal ons maar 40 Rand kosten.

 4. Wewago hij schrijft:

  We hebben een ontzettend vrolijke morgen. Even plassen en we vertrekken weer. Steph schiet zo hard in de lach dat de traantjes hem over de wangetjes lopen. Er staan 2 heet water thermoskannen.

 5. Ywebes hij schrijft:

  We lopen door de tuin en annemie vindtmijn kabouter- david. Ze is als de dood voor die vogels. Ik krijg suzanne wille van onze b b aan de lijn en raak een beetje in paniek.Jouw feedback:

Uw e-mail zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

U kunt maximaal vier foto's van de formaten jpg, gif, png en maximaal 3 megabytes bijvoegen: